Κάμερες Ασφαλείας – Συστήματα Παρακολούθησης

Τα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Τα συστήματα παρακολούθησης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του συστήματος ασφαλείας.

Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή γεγονότων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής.

Δημιουργούν προϋποθέσεις διασύνδεσης με το σύστημα ασφαλείας που μπορεί να φτάσει να λειτουργεί σαν ενιαίο σύστημα, ώστε να δίνουν συναγερμό κατά την παρουσία συμβάντος και με το σύστημα επικοινωνίας για την άμεση ειδοποίηση ή την απομακρυσμένη παρακολούθηση.

Η ανάγκη για προστασία και επιτήρηση σε κάθε χώρο έχει καταστήσει τα συστήματα καταγραφής και παρακολούθησης πλέον αναγκαία. Η Sata Support καλύπτει ολόκληρο το φάσμα απαιτήσεων και είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε με Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης (CCTV) οικίες, καταστήματα, μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους όπως πρατήρια πώλησης καυσίμων, χώροι στάθμευσης κ.λπ.

Για να βλέπετε τα πάντα και παντού.

Στον κατάλογο της Sata Support, υπάρχει ευρεία ποικιλία από κάμερες ασφαλείας, ικανή να καλύψει απλές και οικονομικές εφαρμογές μέχρι πολύπλοκες και υψηλών απαιτήσεων.

Διατίθενται κάμερες ασφαλείας Speed Dome, Αδιάβροχες Day/Night Εξωτερικού χώρου, Dome και Κορμού και Bullet.

Οι κάμερες ασφαλείας φέρουν θερμαντικά στοιχεία, Υπέρυθρα LED, Αντικεραυνική προστασία, Varifocal φακούς. Επίσης υπάρχει ποικιλία σε επιλογή IP καμερών, από H.264 και JPEG 1.3, 3 και 5 Mpixel, που προσφέρουν ανώτερο επίπεδο λόγου τιμής/απόδοσης με υψηλή ποιότητα εικόνας από’τι οι συμβατικές κάμερες.